Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Bokito

Bokito

Bokito is op 14 maart 2021 25 jaar geworden. Ik heb hem geschilderd in een abstracte achtergrond in zwart/bruine tinten met rood. De intense blik van deze vriendelijke reus sprak me zeer aan. Het rood en zwart zijn krachtige kleuren, die mooi passen bij dit imposante dier. Ik gebruik olieverf op een acryl achtergrond.  
€850,00

Dessert-Diva

Dessert-Diva

Wit gele kameel geschilderd op een abstracte gietachtergrond. Olie en acryl op canvas
€550,00

It's written

It's written

Abstract werk gemaakt met paletmes en acryl-inkt.
€850,00

Little Giraffe

Little Giraffe

Deze kleine giraffe lieve giraffe is geschildered in een experimentele achtergrond in acryl.
€350,00

Night-Owl

Night-Owl

Deze mooie oehoe is geschilderd in een abstracte achtergrond in giettechnieken. De techniek is olie op gietachtergrond.
€550,00

Polar Bear

Polar Bear

Deze ijsbeer is een van de ijsberen van Blijdorp. Dit is mijn vaste stek om te gaan tekenen.H et is de berin Olinka, die helaas vorig jaar overleden is. Ze is met olieverf geschilderd in een abstracte achtergrond  in experimentele techniek in acryl.  
€750,00

Abstract landschap

Abstract landschap

Dit abstracte werk was oorspronkelijk bedoeld als achtergrond voor olifanten, naar lange overpeinzingen heb ik besloten om hem zo te laten omdat de kleuren en de vormen mooi hormonieren samen.
€1050,00

Black Bear

Black Bear

Deze zwarte beer is geschilderd op een abstracte achtergrond in giettechnieken. Vacht van de beer en de witte snuit correspondeert met de zwarte en roze vlekken in de achtergrond.
€650,00

Dolfin

Dolfin

Deze dolfijn komt net met zijn kop uit het water. Hij is geschilderd op een abstracte gietachtergrond in blauwachtige tinten.
€45,00

Golden lion Tamarin

Golden lion Tamarin

Dit is een zg gouden leeuw aapje. het is een aapje uit het tropisch regenwoud. De kleuren van het diertje zijn van goud tot roestbruin. 
€45,00

Jungle Walk

Jungle Walk

De band tussen moeder en kind is zeer hecht in de wereld van de mensapen. Deze kleine gorilla kijkt vol vertrouwen de wereld in op de rug van zijn moeder. Ze zijn geschilderd als een eenheid op een abstracte achtergrond in giettechnieken.
€750,00

Kleine koe

Kleine koe

Deze kleine witte koe hebben we gefotografeerd in de wei op een van onze fietstochten. Zijn mooie kop met krulletjes sprak mij zeer aan. Hij is geschilderd op een achtergrond in experimentele giettechnieken.
€700,00

Koala

Koala

Dit Koala beertje is geschilderd op een roodpaarse achtergrond in giettechnieken.
€45,00

Little Panda

Little Panda

Deze kleine panda is gefotografeerd in Blijdorp.  De gietachtergrond in roodbuine tinten nodigde mij uit dit mooie dier te schilderen.
€45,00

Nijlpaard

Nijlpaard

Dit nijlpaard geschilderd op een gietachtergrond in blauwachtige tinten.
€45,00

Pig

Pig

Dit leuke varkentje is geschilderd in een speciale gietachtergrond . Je kunt het blokje neerzetten. Het oor van het varken is op de zijkant doorgeschilderd.
€45,00

Pinky Pig

Pinky Pig

Dit eigenwijze varkentje is geschilderd in een abstracte achtergrond in overwegend roze/ rode en paarse tinten. 
€400,00

Rode vari

Rode vari

Deze leuke rode vari is geschilderd op een achtergrond in giettechnieken. De grote ogen zijn opvallend in het kopje van deze prachtige apensoort.
€45,00

Splashes and stripes

Splashes and stripes

De abstracte achtergrond in speciale giettechnieken inspireerde mij om deze mooie jonge zebra te schilderen. De taupe en turquoise tinten matchen goed met de  energieke  uitstraling van dit prachtige dier.  De zebra is in olieverf op waterbasis geschilderd op een acryl achtergrond.
€500,00

White lion

White lion

Deze witte leeuw is gemaakt op een abstracte achtergrond in giettechnieken. De verschillende kleuren en kleurnuances schemeren door de realistich geschilderde leeuw heen op een manier dat er een harmonieuze interactie is tussen het realisme en de abstractie.    
€600,00

Zebra

Zebra

Deze mooie zebra kijkt vriendelijk de wereld in. Ik heb haar in taupe tinten geschilderd in een abstracte achtergrond in giettechnieken.  
€650,00

Euraziatische wolf

Euraziatische wolf

Deze wolf gaat op in de experimentele achtergrond. De intense gefocuste blik van het dier sprak me zeer aan. Het schilderij heeft door de blauw/bruine kleuren een koele uitstraling. Wolven fascineren me doordat het zo'n schuw dier is. Hij is er wel en hij is er niet.
€600,00

Orang Utan

Orang Utan

Deze orang is geschilderd in een abstracte achtergrond in giettechnieken
€75,00

Orang Utan 2

Orang Utan 2

Deze mooie vrouwyjes Oran utan is gechilderd in een abstracte achtergrond in gietttechnieken.
€75,00

Timber

Timber

Dit is een schets van Timber. Hij was de mannelijke aziatische olifant van Blijdorp. Sinds mei 2020 woont hij in de Wildlands in Emmen .  
€65,00

Zebra

Zebra

Deze zebra stond prachtig te poseren in Blijdorp
€95,00