Galerie

schilderijen in olie en acryl van roofdieren.

uit 2012 tot 2024 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Overview

Overview

2024

Leeuw van de Serengeti national park in Tanzania.

Ijsbeer  Polar Bear

Ijsbeer Polar Bear

2023

Dit schilderij zou ook 'close encounter' kunnen heten. Beter hem niet tegen te komen in het wild

White King

White King

2023

Deze trotse leeuw is geschilderd in een abstracte setting . Ik heb gewerkt in verschilklende lagen  in acryl en olieverf voor de detaillering. De grijze gele en zwarte tinten passen volgens mij mooi bij de majestueuze uitsraling van deze witte leeuw 

Colorful Leopard

Colorful Leopard

2021

 De kleuren en vormen  van dit abstracte schilderij nodigden me uit om dit indrukwekkende luipaard te schilderen. Door gedeeltes van de kop weg te laten onstaat er een interactie met de abstracte achtergrond. Ik heb acrylverf, spraypaint ,sjablonen  en acryl markers en gebruikt De foto is van de site wildlife reference photo. for the artist   

Hair

Hair

2021

Dit abstracte werk in acryl en spraypaint nodigde mij uit  om deze leeuwenkop te schilderen. Ik heb olieverf gebruikt voor de details van de leeuw.Door delen weg te laten onstaat er een interactie tussen voor en achtergrond.

Polar Bear

Polar Bear

2021

Deze ijsbeer is een van de ijsberen van Blijdorp. Dit is mijn vaste stek om te gaan tekenen.H et is de berin Olinka, die helaas vorig jaar overleden is. Ze is met olieverf geschilderd in een abstracte achtergrond  in experimentele techniek in acryl.  

Black Bear

Black Bear

2020

Deze zwarte beer is geschilderd op een abstracte achtergrond in giettechnieken. Vacht van de beer en de witte snuit correspondeert met de zwarte en roze vlekken in de achtergrond.

Black Panther

Black Panther

2020

Deze zwarte panter met zijn intense ogen komt opdoemen uit een abstracte achtergrond. De achtergrond is gemaakt in giettechnieken op een van te voren gespoten canvas.

Euraziatische wolf

Euraziatische wolf

2019

Deze wolf gaat op in de experimentele achtergrond. De intense gefocuste blik van het dier sprak me zeer aan. Het schilderij heeft door de blauw/bruine kleuren een koele uitstraling. Wolven fascineren me doordat het zo'n schuw dier is. Hij is er wel en hij is er niet.

Golden lioness

Golden lioness

2019

Deze leeuwin heb ik gefotografeerd in de Beekse Bergen. De focus van het dier spak me enorm aan. Ze is geschilderd in een abstracte achtergrond van giettechnieken met goud erin verwerkt, vandaar de titel.  

With the sun in her eyes.

With the sun in her eyes.

2017

Deze zonnige leeuwin is geschilderd in een lyrisch abstracte achtergrond.

Anger

Anger

2012

Het is indrukwekkend als zo'n geweldig roofdier als de tijger zijn woede laat zien.